Datum: 27.10.2023 / Športne aktivnosti / Litija - Posodobljeno: 17.11.2023

Plesne urice v Kulturnem centru

Pridi na plesne urice tudi ti in povabi prijatelje, znance, soseda ali sosedo!

Društvo upokojencev Litija organizira plesne urice in druženje za vsakogar, saj se bomo zabavali ob odlični glasbi, se malo zazibali in nasmejali. Plesne urice bodo potekale v avli Kulturnega centra v  Litiji ob 16.00.

Premagaj strah in tremo in se nam pridruži 🙂

Lokacija in cena aktivnosti

brezplačno

Društvo upokojencev Litija

Irena Kramar

O organizaciji

V Društvu upokojencev Litija ponujamo raznoliko paleto dejavnosti, ki bodo obogatile vaše 3. življenjsko obdobje. Skupaj se družimo, pojemo, hodimo po planinskih poteh igramo družabne igre in še mnogo več.

Več o organizaciji

Spoštovani upokojenci,
s ponosom vam predstavljamo Društvo upokojencev Litija, ki je vaš zanesljiv sopotnik v čudovitem obdobju upokojitve. Naša glavna prednostna naloga je premostitev osamljenosti in izpolnjevanje vaših želja ter potreb.

Obiskujemo vaše domove z namenom, da popestrimo vaše dni, prisluhnemo vašim zgodbam ter nudimo prijetno družbo. Posebej pozorni smo do tistih med vami, ki se spopadajo s samoto. Verjamemo, da skupnost in medsebojni odnosi igrajo ključno vlogo za vaše in naše dobro počutje.

V Društvu upokojencev Litija ponujamo raznoliko paleto dejavnosti, ki bodo obogatile vaše življenje. Pridružite se našim pevskim zborom – tako mešanemu kot tudi ženskemu – kjer se boste lahko izrazili skozi pesem in druženje.

 

Fotogalerija

Ostale aktivnosti organizacije