Datum: 17.11.2023 / / Litija - Posodobljeno: 17.11.2023

Družabne igrice v DU Litija

Spet prihaja jesen in z njo dolgi in temni večeri. Krajšali jih bomo ob torkih od 16. do 18. ure v prostorih društva.

Kakor lani, bomo tudi letos imeli igre s kartami, domine, človek ne jezi se, šah in še kaj se bo našlo, obenem pa se bomo tudi družili, pogovarjali in smejali.

Pridite, ne bo vam žal. Imamo se fajn.

Lokacija in cena aktivnosti

brezplačno

Kontaktna oseba

Društvo upokojencev Litija

Irena Kramar

O organizaciji

V Društvu upokojencev Litija ponujamo raznoliko paleto dejavnosti, ki bodo obogatile vaše 3. življenjsko obdobje. Skupaj se družimo, pojemo, hodimo po planinskih poteh igramo družabne igre in še mnogo več.

Več o organizaciji

Spoštovani upokojenci,
s ponosom vam predstavljamo Društvo upokojencev Litija, ki je vaš zanesljiv sopotnik v čudovitem obdobju upokojitve. Naša glavna prednostna naloga je premostitev osamljenosti in izpolnjevanje vaših želja ter potreb.

Obiskujemo vaše domove z namenom, da popestrimo vaše dni, prisluhnemo vašim zgodbam ter nudimo prijetno družbo. Posebej pozorni smo do tistih med vami, ki se spopadajo s samoto. Verjamemo, da skupnost in medsebojni odnosi igrajo ključno vlogo za vaše in naše dobro počutje.

V Društvu upokojencev Litija ponujamo raznoliko paleto dejavnosti, ki bodo obogatile vaše življenje. Pridružite se našim pevskim zborom – tako mešanemu kot tudi ženskemu – kjer se boste lahko izrazili skozi pesem in druženje.

 

Fotogalerija

Ostale aktivnosti organizacije