Datum: 29.09.2023 / Aktivnosti v naravi / Litija - Posodobljeno: 29.09.2023

Planinski pohodi za upokojence

Ste upokojeni, fizično pripravljeni, imate veliko časa in ne veste, kaj bi z njim?

Potem ste gotovo na pravem mestu. V društvu upokojencev Litija vsak mesec organiziramo več pohodov, ki so namenjeni vsem tistim upokojencem, ki želite 3. življenjsko obdobje preživeti aktivno v naravi. Vse, kar morate storiti je, da se oglasite v naši pisarni, se včlanite v naše društvo in že lahko z nami odidete na pohod prilagojen za naše sposobnosti.

Vse potrebne podatke o odhodih, destinacijah in drugih pomembnih informacijah, prejmete ob vpisu v naše društvo, ki vam bo vzelo nekaj minut.

Vabljeni, da se nam pridružite. Poskrbimo, da bodo z aktivnostjo naša telesa še bolj zdrava.

Lokacija in cena aktivnosti

Termini

približno 1x tedensko

Društvo upokojencev Litija

Irena Kramar

O organizaciji

V Društvu upokojencev Litija ponujamo raznoliko paleto dejavnosti, ki bodo obogatile vaše 3. življenjsko obdobje. Skupaj se družimo, pojemo, hodimo po planinskih poteh igramo družabne igre in še mnogo več.

Več o organizaciji

Spoštovani upokojenci,
s ponosom vam predstavljamo Društvo upokojencev Litija, ki je vaš zanesljiv sopotnik v čudovitem obdobju upokojitve. Naša glavna prednostna naloga je premostitev osamljenosti in izpolnjevanje vaših želja ter potreb.

Obiskujemo vaše domove z namenom, da popestrimo vaše dni, prisluhnemo vašim zgodbam ter nudimo prijetno družbo. Posebej pozorni smo do tistih med vami, ki se spopadajo s samoto. Verjamemo, da skupnost in medsebojni odnosi igrajo ključno vlogo za vaše in naše dobro počutje.

V Društvu upokojencev Litija ponujamo raznoliko paleto dejavnosti, ki bodo obogatile vaše življenje. Pridružite se našim pevskim zborom – tako mešanemu kot tudi ženskemu – kjer se boste lahko izrazili skozi pesem in druženje.

 

Fotogalerija

Ostale aktivnosti organizacije