Datum: 21.09.2023 / Prostovoljstvo / Litija - Posodobljeno: 02.01.2024

Postani aktivist Klišeja

Kdo smo Klišejevci? Klišejeva ekipa smo študenti in dijaki iz srca Slovenije: iz občine Litija in Šmartno pri Litiji. Kljub temu, da smo med seboj raznoliki in pestri, pa nas združuje to, da ne jamrajo, da se v lokalnem okolju nič ne dogaja, ampak raje sami poskrbijo, da se. Naši skupni hobiji so poleg mesečnih sej še pisanje projektne dokumentacij, obiskovanje izobraževanj in team-buildingov. Zaradi naše raznolikosti bi nas težko opisali z eno besedo, ampak v vsakem primeru smo klišejsko dobra ekipa.

Ekipa Klišeja združuje vse: od fizikov, matematikov, farmacevtov, do jezikoslovcev, družboslovcev, geografov, arhitektov in računalničarjev. Od 15-letnih dijakov, do 26-letnih magistrantov. Ženske, moški in vse vmes. Skupnemu imenovalcu raznolikosti naj dodamo še željo po spremembi – po boljših pogojih za mlade v Litiji in Šmartnem. In soustvarjanju le-teh.

Si študent/študentka (ali pa še dijak/dijakinja). Rad/a imaš družbo, se zabavaš, a hkrati znaš sprejeti odgovornost. Si poln/a idej in meniš, da ni vse brez veze, da imamo mladi možnost spremeniti stvari na bolje. Všeč ti je eno izmed področji: šport, umetnost, kultura, zabava, izleti. Ne jamraš, ampak delaš. Ti si naš novi aktivist. Oglasi se nam v privatnem sporočilu na IG ali FB, ali pa nam piši na klub.klise@gmail.com.

P.S. si že uredil/a članstvo v Klišeju?

Če se nam letos pridružuješ prvič, za vpis potrebuješ tekoče potrdilo o vpisu in pristopno izjavo, ki jo prejmeš in izpolniš pri nas. Če članstvo podaljšuješ, potrebuješ le potrdilo o vpisu 2023/2024. Včlaniš se lahko vsak ponedeljek, sredo in petek v času uradnih ur, med 16.00 in 20.00 na našem sedežu na Valvazorjevem trgu 8 ali pa nam potrdilo o vpisu in izpolnjeno pristopno izjavo, ki jo najdeš na https://klise-klub.si/postani-clan/, pošlji na naš mail: klub.klise@gmail.com.

Lokacija in cena aktivnosti

brezplačno

Kontaktna oseba

Kaja Koražija

KLIŠE - Klub Litijskih in Šmarskih študentov

Kaja Koražija

O organizaciji

KLIŠE je študentski klub za vse študente in dijake iz upravne enote Litija. Je prostor, ki mladim omogoča aktivno preživljanje prostega časa in varno okolje za razvijanje in uresničevanje svojih idej.

Več o organizaciji

 

Fotogalerija

Ostale aktivnosti organizacije