Datum: 19.09.2023 / Športne aktivnosti / Litija - Posodobljeno: 24.09.2023

Mini rokomet za deklice in dečke – 1. in 2. razred OŠ

Vadba – treningi mini rokometa potekajo na šoli v okviru interesnih dejavnosti. Za zanimivo in strokovno vadbo skrbijo usposobljeni trenerji. Tudi letos bomo velik poudarek poleg vadbe rokometnih veščin dali splošnemu motoričnemu razvoju otrok, gibljivosti in odgovornemu vedenju v skupini. Organizirali bomo turnirje, kjer bodo otroci lahko začutili utrip tekmovanja in pa seveda tudi lepoto druženja z vrstniki. Ob koncu šolskega leta pa tudi rokometni tabor.

Otrokom bomo na zanimiv način predstavili vse prednosti in lepoto ukvarjanja s športom.

Lokacija in cena aktivnosti

Žensko rokometno društvo Litija

Tjaša Bajc

O organizaciji

Smo Žensko rokometno društvo – edino društvo v Litiji in Šmartnem, ki ima člansko ekipo v ženskem kolektivnem športu. Skrbimo za aktivno športno udejstvovanje 90 mladih od šestega leta dalje.

Več o organizaciji

Smo Žensko rokometno društvo – edino društvo v Litiji in Šmartnem pri Litiji, ki ima člansko ekipo v ženskem kolektivnem športu in to v 1.a državni rokometni ligi. Lahko se pohvalimo, da skrbimo za aktivno športno udejstvovanje 90 mladih od šestega do petindvajsetega leta starosti.

V preteklih tekmovalnih sezonah smo dosegali odlične rezultate. V sezoni 2021/22 je članska ekipa končala na odličnem 5. mestu, starejše deklice A pa so postale državne prvakinje

Naša vizija za prihodnost je ostati stabilna prvoligaška ekipa. A ker se zavedamo pomena, da so mlajše generacije naš rokometni potencial, vir uspeha za v prihodnje, vlagamo v podmladek v okviru vseh preostalih naših selekcij, od mini rokometa, mlajših in starejših deklic ter kadetinj in mladink, kjer naše deklice že dosegajo zavidljive rezultate.

Poleg tekmovalnih rezultatov je bistven del aktivnosti društva namenjen okolju, v katerem delujemo, ter predvsem vzgoji mladih igralk z željo, da jim postane drugi dom, v katerega bodo vedno radi prišle in se vedno rade vračale.

Želimo si, da čim več deklet najde zadovoljstvo, interes in predvsem zdrav način zapolnitve časa, ki jim ga lahko nudi aktivno ukvarjanje s športom.

 

Fotogalerija

Ostale aktivnosti organizacije